Kaartverkoop Kapellenfietsroute 2023 van start!

Kaartverkoop Kapellenfietsroute 2023 van start!

Na het succes van vorig jaar organiseren de Rooise Kiwanis op zondagmiddag 21 mei wederom een fietsroute langs een groot aantal mooie kapellen in Meierijstad. De route heeft een lengte van ± 35 km en gaat door een geheel ander stuk van Meierijstad dan vorig jaar. Deelnemers ontvangen een heldere routebeschrijving en bovendien zal de route ook voorzien zijn van bewegwijzering.

Bij een aantal kapellen wacht de deelnemers een leuke verrassing, in de vorm van een muzikaal optreden, een versnapering of een mooi verhaal over de geschiedenis van de kapel of de heilige waaraan de kapel is opgedragen. En dat is niet alleen een hele leuke activiteit maar ook nog eens erg passend in de maand waarin Maria op allerlei manieren wordt herdacht. Al met al zal de fietstocht (inclusief alle stops) ± 3.5 uur duren. Kortom: Trappen, happen en leren.

De starttijden zijn 12.30u, 13.00u, 13.30u en 14.00u. De start is op het Kerkplein in Sint-Oedenrode, onder het toeziend oog van bisschop Bekkers.

De inschrijfkosten zijn voor volwassenen €7,50, kinderen kunnen gratis mee fietsen met een volwassene. De opbrengst gaat naar de project Kinderhand van Stichting Maatschappelijke Initiatieven Kiwanis Rooi, een stichting die beheerd wordt door de Kiwanis en waarmee met name goede doelen worden ondersteund waarbij kinderen en gezinnen zijn betrokken die wel wat extra steun kunnen gebruiken.

Klik HIER om kaarten te bestellen!

Deel deze post